SallaCarte Lyx wok 1 kg

SallaCarte Lyx wok vihannessekoitus maistuu loistavasti lämpimänä kasvisateriana esimerkiksi nuudelin tai riisin kera. Ruokaisampaan wokkiin voi lisätä lihasuikaleita tai kanaa. SallaCarte Lyx wok sisältää kesäkurpitsaa, punasipulia, paprika punaista, parsakaalia, sokerihernettä ja bataattia. Tutustu myös toiseen wok-sekoitukseemme SallaCarte Thai wokkiin.

Tuotekoodit Salico 348633
Patu 118653
Heinon tukku
Meira Nova 193369
Kespro 21639054
EAN 6420614592410

Tuotetiedot

Pakkauskoko:

1 kg

Ainesosat

Kesäkurpitsa 25 %, punaispuli 20 %, paprika punainen 20 %, parsakaali 15 %, sokeriherne 10 % ja bataatti 10 %.

Alkuperämaa:
Vaihtelee satokausittain.
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Salico Oy

Vähimmäissäilyvyysaika asiakkaalla

4 pv

Säilytystiedot

Säilytettävä +2–+4 °C.

Pakkauksen hävittämistapa

Voidaan hyödyntää energiana polttolaitoksessa tai laittaa muovikierrätykseen. Kysy lisätietoja kotikunnastasi.

SallaCarte-tuotteilla selvää säästöä

SallaCarte-tuotteilla säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Salaatit, vihannekset ja hedelmät saat valmiiksi pestyinä, esikäsiteltyinä ja paloiteltuina. SallaCarte-tuotteiden tuoreus perustuu oikeaoppiseen huuhteluun ja leikkaukseen.

Sopivan pakkauskoon ja hyvän säilyvyyden vuoksi voit mitoittaa tilauksesi joustavasti menekin mukaan. SallaCarte-tuotteet ovat kokonaisuudessaan käytettävissäsi, sillä mitään ei mene hukkaan. Saat lisäksi laadukkaan tuotteen, jonka turvallisuus on taattu tehokkaalla omavalvonnalla.

Laajaan SallaCarte-tuotevalikoimaamme voit tutustua Tuotteet-sivulla tai tilaamalla tuote-esitteemme sähköpostitse: myynti@salico.fi tai puhelimitse: 044 321 5095.