SallaCarte Miniluumutomaatti 1,2 kg

Tomaatti on yksi peruskasviksistamme. Miniluumutomaatti sopii tarjottavaksi ihan sellaisenaan tai lisukkeena/raaka-aineena salaateissa Tomaattia on saatavana myös eri leikkauksilla, kuten paloina, lohkoina, kuutioina ja viipaleina: SallaCarte TomaattikuutioSallaCarte TomaattilohkoSallaCarte Tomaattipala kannaton ja SallaCarte Tomaattiviipale. Miniluumutomaattia on saatavilla myös suuremmassa pakkauskoossa SallaCarte Miniluumutomaatti 2,5 kg.

Tuotekoodit Salico 361423
Patu 123212
Wihuri 3191137
Heinon tukku 8071803
Meira Nova 33675
EAN 6420614594537

Tuotetiedot

Pakkauskoko:

1,2 kg

Alkuperämaa:
Vaihtelee satokausittain.
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Salico Oy

Säilytystiedot

Säilytettävä +2–+4 °C.

Pakkauksen hävittämistapa

Voidaan hyödyntää energiana polttolaitoksessa tai laittaa muovikierrätykseen.

SallaCarte-tuotteilla selvää säästöä

SallaCarte-tuotteilla säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Salaatit, vihannekset ja hedelmät saat valmiiksi pestyinä, esikäsiteltyinä ja paloiteltuina. SallaCarte-tuotteiden tuoreus perustuu oikeaoppiseen huuhteluun ja leikkaukseen.

Sopivan pakkauskoon ja hyvän säilyvyyden vuoksi voit mitoittaa tilauksesi joustavasti menekin mukaan. SallaCarte-tuotteet ovat kokonaisuudessaan käytettävissäsi, sillä mitään ei mene hukkaan. Saat lisäksi laadukkaan tuotteen, jonka turvallisuus on taattu tehokkaalla omavalvonnalla.

Laajaan SallaCarte-tuotevalikoimaamme voit tutustua Tuotteet-sivulla tai tilaamalla tuote-esitteemme sähköpostitse: myynti@salico.fi tai puhelimitse: 044 321 5095.