SallaCarte Sipuli kuorittu 5 kg

Sipuli on erittäin monipuolinen kasvis. Sipulia käytetään keitto-, laatikko-, pata- ja wokruoissa sekä raaka-aineena että mausteena. Sellaisenaan sipulia voi tarjota keitettynä, uunissa tai pannulla haudutettuna tai grillattuna. Sipuli sopii myös pikkelseihin, marinaadeihin, salaatteihin, piirakoihin ja paistoksiin. Kuorittu kokonainen sipuli helpottaa työtäsi ja saat sipulista kätevästi esimerkiksi lohkoja. Kuoritun sipulin lisäksi muita sipulivaihtoehtojamme ovat SallaCarte SipulikuutioSallaCarte Sipulirengas sekä SallaCarte Sipulisilppu.

Tuotekoodit Salico 347096
Patu 119321
Heinon tukku
Meira Nova 193393
Kespro 21638404
EAN 6420614592670

Tuotetiedot

Pakkauskoko:

5 kg

Ainesosat

Sipuli.

Alkuperämaa:
Vaihtelee satokausittain.
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Salico Oy

Vähimmäissäilyvyysaika asiakkaalla

4 pv

Säilytystiedot

Säilytettävä +2–+4 °C.

Pakkauksen hävittämistapa

Voidaan hyödyntää energiana polttolaitoksessa tai laittaa muovikierrätykseen. Kysy lisätietoja kotikunnastasi.

SallaCarte-tuotteilla selvää säästöä

SallaCarte-tuotteilla säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Salaatit, vihannekset ja hedelmät saat valmiiksi pestyinä, esikäsiteltyinä ja paloiteltuina. SallaCarte-tuotteiden tuoreus perustuu oikeaoppiseen huuhteluun ja leikkaukseen.

Sopivan pakkauskoon ja hyvän säilyvyyden vuoksi voit mitoittaa tilauksesi joustavasti menekin mukaan. SallaCarte-tuotteet ovat kokonaisuudessaan käytettävissäsi, sillä mitään ei mene hukkaan. Saat lisäksi laadukkaan tuotteen, jonka turvallisuus on taattu tehokkaalla omavalvonnalla.

Laajaan SallaCarte-tuotevalikoimaamme voit tutustua Tuotteet-sivulla tai tilaamalla tuote-esitteemme sähköpostitse: myynti@salico.fi tai puhelimitse: 044 321 5095.