SallaCarte Valkokaalisuikale, pitkä 6 kg

Valko- eli keräkaali on tunnetuin ja suosituin kaalilajimme. Valkokaalisuikaletta käytetään niin raakasalaattien pohjana kuin lämpimissäkin ruoissa. Valkokaalisuikaletta saa nyt jopa 6 kg pakkauksissa, kuten SallaCarte Valkokaali, patakaaliakin. Peruspakkauskoko on 1 kg. SallaCarte Suurpakkausten etuna on, ettei isompaa ruokaerää valmistaessa tarvitse tarvitse avata pienempiä pakkauksia. Työvaiheita ja jätemateriaalia säästyy.

Valkokaali on pohjana myös monissa raastesekoituksissamme: SallaCarte Valkokaalisuikale-porkkanaraasteSallaCarte Valkokaali-kesäkurpitsa-retiisiraaste ja SallaCarte Valkokaali-punakaaliraaste.

Tuotekoodit Salico 343022
Patu 119052
Heinon tukku
Meira Nova 193319
Kespro 21639043
EAN 6420614591864

Tuotetiedot

Pakkauskoko:

6 kg

Ainesosat

Valkokaali.

Palakoko

(leveys x pituus x paksuus)

0,1-0,4 x 5-6 x 0,2 cm

Alkuperämaa:
Vaihtelee satokausittain.
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Salico Oy

Vähimmäissäilyvyysaika asiakkaalla

4 pv

Säilytystiedot

Säilytettävä +2–+4 °C.

Pakkauksen hävittämistapa

Voidaan hyödyntää energiana polttolaitoksessa tai laittaa muovikierrätykseen. Kysy lisätietoja kotikunnastasi.

SallaCarte-tuotteilla selvää säästöä

SallaCarte-tuotteilla säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Salaatit, vihannekset ja hedelmät saat valmiiksi pestyinä, esikäsiteltyinä ja paloiteltuina. SallaCarte-tuotteiden tuoreus perustuu oikeaoppiseen huuhteluun ja leikkaukseen.

Sopivan pakkauskoon ja hyvän säilyvyyden vuoksi voit mitoittaa tilauksesi joustavasti menekin mukaan. SallaCarte-tuotteet ovat kokonaisuudessaan käytettävissäsi, sillä mitään ei mene hukkaan. Saat lisäksi laadukkaan tuotteen, jonka turvallisuus on taattu tehokkaalla omavalvonnalla.

Laajaan SallaCarte-tuotevalikoimaamme voit tutustua Tuotteet-sivulla tai tilaamalla tuote-esitteemme sähköpostitse: myynti@salico.fi tai puhelimitse: 044 321 5095.