SallaCarte Valkokaalisuikale, pitkä 1 kg

Valko- eli keräkaali on tunnetuin ja suosituin kaalilajimme. Valkokaali on loistava kasvis raakana salaateissa ja se sopii erityisen hyvin keittoihin, muhennoksiin, kääryleisiin ja murekkeisiin. Peruspakkauskokomme 1 kg lisäksi valkokaalisuikaletta on saatavina myös 6 kg pakkauksissa. Myös SallaCarte Valkokaali, patakaalia saa saman kokoisissa pakkauksissa. Valkokaali on pohjana myös monissa raastesekoituksissamme: SallaCarte Valkokaalisuikale-porkkanaraasteSallaCarte Valkokaali-kesäkurpitsa-retiisiraaste ja SallaCarte Valkokaali-punakaaliraaste.

Tuotekoodit Salico 343021
Patu 119051
Heinon tukku 8068993
Meira Nova 193318
Kespro 21639042
EAN 6420614591857

Tuotetiedot

Pakkauskoko:

1 kg

Ainesosat

Valkokaali 100 %.

Palakoko

(leveys x pituus x paksuus)

0,1-0,4 x 5-6 x 0,2 cm

Alkuperämaa:
Vaihtelee satokausittain.
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Salico Oy

Vähimmäissäilyvyysaika asiakkaalla

4 pv

Säilytystiedot

Säilytettävä +2–+4 °C.

Pakkauksen hävittämistapa

Voidaan hyödyntää energiana polttolaitoksessa tai laittaa muovikierrätykseen. Kysy lisätietoja kotikunnastasi.

SallaCarte-tuotteilla selvää säästöä

SallaCarte-tuotteilla säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Salaatit, vihannekset ja hedelmät saat valmiiksi pestyinä, esikäsiteltyinä ja paloiteltuina. SallaCarte-tuotteiden tuoreus perustuu oikeaoppiseen huuhteluun ja leikkaukseen.

Sopivan pakkauskoon ja hyvän säilyvyyden vuoksi voit mitoittaa tilauksesi joustavasti menekin mukaan. SallaCarte-tuotteet ovat kokonaisuudessaan käytettävissäsi, sillä mitään ei mene hukkaan. Saat lisäksi laadukkaan tuotteen, jonka turvallisuus on taattu tehokkaalla omavalvonnalla.

Laajaan SallaCarte-tuotevalikoimaamme voit tutustua Tuotteet-sivulla tai tilaamalla tuote-esitteemme sähköpostitse: myynti@salico.fi tai puhelimitse: 044 321 5095.