Paistettua kiinankaalia, broileria ja nuudelia - ruokaisa Thaimaan herkku

Paistettua kiinankaalia, broileria ja nuudelia - ruokaisa Thaimaan herkku

Valmistusaineet

  • 100:lle
  • 4 kg vehnänuudeleita
  • 8 kg broilerin fileesuikaleita
  • 3 kg SallaCarte Kiinankaalisuikaleita
  • 4 kg SallaCarte Thai wokia
  • 30 kananmunaa
  • 20 limeä (mehu + kuoriraaste)
  • 10 rkl kalakastiketta
  • 10 rkl Sambal Oelek -chilitahnaa
  • 3 l suolapähkinöitä
  • 10 ruukkua tuoretta korianteria

Valmistusohje

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan lähes kypsiksi. Valuta nuudelit.

Ruskista broilerisuikaleet paistokasarissa. Lisää wok-vihannekset ja paista 2 minuuttia. Lisää kasariin nuudelit ja kiinankaalisuikaleet. Riko munien rakenne ja sekoita seokseen. Sekoita kunnes kananmuna on kypsynyt. Mausta limen mehulla ja kuoriraasteella, kalakastikkeella ja chilitahnalla. Lisää veitsellä karkeaksi rouhitut suolapähkinät. Ripottele pinnalle tuoretta korianteria.

 Kiinankaali on ajaton klassikko. Salaatissa, wokissa tai nuudelien kanssa tarjottuna se tuo ruokaan samalla keveyttä ja ruokaisuutta.