Paistettu kukkakaaliriisi

Paistettu kukkakaaliriisi

Valmistusaineet

1 kg SallaCarte kukkakaaliriisi

150 g SallaCarte sipulikuutio

300 g SallaCarte paprikakuutio

200 g SallaCarte porkkanalantti

 

Kaksi kourallista cashew-pähkinöitä

2 tl savustettua paprikajauhetta

2 tl suolaa

4 tl sokeria (tai hunajaa)

2 rkl soijaa

1 sitruunan mehu

Maun mukaan valkosipulia ja chiliä.

Tuoretta korianteria koristeluun.

(Tomaatin ystävät voivat korvata chilin ja korianterin näppärällä SallaCarte Pico De Gallo -sekoituksella.)

Valmistusohje

Paahda pähkinät kuivalla ja kuumalla pannulla kunnes ne ovat kullanruskeita.

Ota pähkinät pois pannulta ja kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kukkakaaliriisi, paprikakuutio ja porkkanalantti.

Lisää mausteet ja kääntele sekoittaen, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää pähkinät ja koristele valmis ruoka tuoreella korianterilla.