Oriental-Wok kevätrullat dippikastikkeella

Valmistusaineet
2 kg SallaCarte Oriental-wok
Öljyä
2 valkosipulia (silputtuna)
4 mietoa tuoretta chilipalkoa (silputtuna)
2 tlsuolaa
0,5 tl mustapippurijauhetta
4 dl limen menua
3 dl kookossokeria
1/2 dl kalakastiketta
Lisäksi
Riisipaperia 60
Dippikastiketta
Dippi:
5 dl makeaa chilikastiketta
0,5 dl riisiviinietikkaa
1,5 dl seesamöljyä
Valmistusohje
Kuumenna öljyssä valkosipuli- ja chilisilppu, lisää wok-kasvikset ja freesaa.
Lisää muut aineet ja anna maustua.
Valuta ylimääräinen neste pois. Laita täytettä riisipaperiarkille ja kääri rullalle.
(Ohjeesta tulee täytettä noin 60 kesäkääryleeseen/2,3 litraa).