Oriental-Wok kevätrullat dippikastikkeella

Oriental-Wok kevätrullat dippikastikkeella

Valmistusaineet

2 kg SallaCarte Oriental-wok

Öljyä

2 valkosipulia (silputtuna)

4 mietoa tuoretta chilipalkoa (silputtuna)

2 tlsuolaa

0,5 tl mustapippurijauhetta

4 dl limen menua

3 dl kookossokeria

1/2 dl kalakastiketta

 

Lisäksi

Riisipaperia 60

Dippikastiketta

 

Dippi:

5 dl makeaa chilikastiketta

0,5 dl riisiviinietikkaa

1,5 dl seesamöljyä

Valmistusohje

Kuumenna öljyssä valkosipuli- ja chilisilppu, lisää wok-kasvikset ja freesaa.

Lisää muut aineet ja anna maustua.

Valuta ylimääräinen neste pois. Laita täytettä riisipaperiarkille ja kääri rullalle.

(Ohjeesta tulee täytettä noin 60 kesäkääryleeseen/2,3 litraa).