Kasvisburgeri bataattiranskalaisilla ja kurkkudipillä

Kasvisburgeri bataattiranskalaisilla ja kurkkudipillä

Valmistusaineet

Kasvispihvit

2 kg SallaCarte juuressekoitusta

1 dl korppujauhoja

3 kananmunaa

1 dl Sweet Chili kastiketta

1 tl Yrttisuolaa (esim.. Herbemare)

1 tl mustapippurirouhetta

-------------------------------------

Bataattiranskalaiset

2 kg SallaCarte Bataattipölkkyä

1 dl Sitruunaöljy

2 tl Savupaprikajauhe

0,5 dl Seesaminsiemeniä

2 rkl Maizenaa

Suolaa ja mustapippuria myllystä

-------------------------------------

Kurkkudippi

0,5 kg SallaCarte kurkkukuutiota tai suikaletta

0,5 dl Sitrus balsamicoa

0,5 tl Yrttisuolaa

0,5 tl Pippurisekoitusta

Valmistusohje

Kasvispihvit

 

Hienonna juuressekoitus tehosekoittimessa rouheaksi ja lisää joukkoon Sweet chili, mausteet ja kananmunat, sekoita seos tasaiseksi.  Anna levätä taikinan n. puoli tuntia. Tee kostutetuin käsin taikinasta pihvejä ja joko paista pannulla miedolla lämmöllä n. 4 min per puoli joko öljyssä tai voissa tai laita uuniin leivinpaperin päälle ja paista pihvejä 200 asteessa n. 20 min.

-------------------------------------

Bataattiranskalaiset

Sekoita Bataattipölkkyjen joukkoon sitruunaöljy, savuparika, seesaminsiemenet, maisena ja pyöräytä joukkoon muutama pyöräytys suolaa ja pippuria, sekoita. Paista uunissa 220 asteessa n. 20 min.

-------------------------------------

Kurkkudippi

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi.