Raikkaita tuotteita ammattilaisille

Salicon päätoimialoina ovat hedelmien ja vihannesten tukkutoiminta sekä valmiiksi leikattujen tuorevihannesten ja hedelmien valmistus. Salico on yksi suurimmista skandinaavisista yksityisistä toimijoista hedelmä- ja vihannesliiketoiminnassa. Lisäksi Salico valmistaa food-to-go -tuotteita vankalla ammattitaidolla.

Näyttävyyttä ja vaihtelevuutta

Laadukkailla SallaCarte-tuotteilla rakennetaan näyttäviä ja monipuolisia annoksia hetkessä. Aikaa vievät käsittelyvaiheet jäävät pois ja tuoreet ja raikkaat tuotteet ovat lisättävissä annoksiin heti. 

SallaCarte-tuotteiden tuoreus ja laadukkuus taataan tarkoin valikoiduilla kotimaisilla ja ulkomaisilla sopimusviljeliöillä, modernilla tuotantoteknologialla ja kylmäkuljetusjärjestelmällä. Salicon hygieenistä tasoa ja tuotteiden turvallisuutta arvioidaan Oiva-raporteilla; linkki 1, linkki 2.

Myös logistiikka on loistavaa, jo samana päivänä tulleet tuotteet lähtevät esipestyinä, pilkottuina ja paloiteltuina asiakkaille. Monipuolisten SallaCarte-tuotteiden saatavuus ja toimitusvarmuus on taattu vuoden ympäri kaikkialle Suomeen.

 

Tutustu tuotteisiimme